Om oss


På den idylliske byøya, Kalvøy, like utenfor Stavanger sentrum, drives en liten gård av familien Middelthon. Her finns det storfe og drivhus, selskapslokaler og ikke minst ekte øy-bær, som vi mener må være ekstra god etter modning i frisk sjøluft.


Selskapslokalet heter Kalvøy Maritime Park, og tilbyr blant annet teambuilding, møtelokaler, middag og dessert. Det var her Fru Middelthons iskrem-drøm startet i 2017, da hun begynte å lage iskrem med ferske bringebær til gjester i Kalvøyparken. Iskremen ble godt tatt imot, og vinteren 2020 startet produksjonen av den gode iskremen i porsjonsbeger, til salg utfenfor øya.


Øy-isen fra Kalvøy er restaurant-is i beger. Det vil si kvalitetsråvarer, og vi bruker kortreist-prinsippet der vi kan. Bær håndplukkes på egen gård på Kalvøy, fløte kommer fra det lokale meieriet og eggeplommer får vi fra smilende høner i Sandnes. Noen råvarer kommer imidlertid langveis fra, da vi mener at den franske produsenten Valrhona skaffer den beste sjokoladen, og ekte vaniljestang smaker best fra Madagaskar.